Авто Новини

У нас се продават две култови Mitsubishi-та с минимален пробег

Mitsubishi Lancer Evolution е една легенда в средата на автомобилните фенове, независимо от това кое поколение изберете. Безспорно, последните три поколения на модела са най-популярни и обикновено именно те са най-предпочитаните от феновете на марката. Търсейки интересни коли в най-големия сайт за автомобили в България – mobile.bg, попаднахме на две интересни обяви за две класики от осмо и девето поколение на модела.

И двете коли се предлагат в София с минимален пробег за своите години и добро състояние, поне от снимките, които виждаме. Първата кола е от по-старото поколение – Evo 8 и е произведена през 2005 година. Тя е в заводско състояние и се предлага с 2.0-литров бензинов мотор с 265 конски сили и задвижване на четирите колела. Колата е с оригинален ляв волан и според продавачът, който търси 75 хиляди лева за нея, пристига с пълна сервизна история.

Вторият автомобил е с десен волан и е внесен от Англия. Той е от деветото поколение на модела и по-точно рядката модификация FQ360, която както името подсказва се предлага с тази мощност. Колата е номер 156 и също е в заводското си състояние. Собственикът на този автомобил е склонен да се раздели с него за сумата от 68999 лева, а километражът му показва 49 хиляди километра.