Новини Спорт

Американска спринтьорка разкри, че е била шокиращо преследвана от трима различни мъже само през 2022 г.

Американската олимпийска звезда Лоло Джоунс разкри, че е била шокиращо преследвана от трима различни мъже само през 2022 г. Спринтьорката, препятственичка и състезателка по бобслей разказа подробно как един обсебен фен дори се е появил в дома ѝ, докато друг е нахлул в олимпийския тренировъчен център в опит да се срещне с нея. 40-годишната Джоунс публикува мрачно селфи в Инстаграм.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Lolo Jones (@lolojones)

“През последната година имах трима различни мъже преследвачи“, написа трикратната световна шампионка на писта. “Вече три пъти мъже прекрачиха границата, застрашиха моята безопасност и безопасността на моите приятели и промениха живота ми. Един човек нахлу в олимпийския тренировъчен център и остана през нощта с надеждата да ме намери. Друг човек продължи да тормози приятелите ми в опити да се свърже с мен.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Lolo Jones (@lolojones)

И накрая, един човек издебна къщата ми и каза на полицията, че ме познава от Инстаграм и аз съм го поканила да дойде да живее с мен. ПРИКЛЮЧИХ. Не се интересувам. НИКОГА. Това не е пътят”, написа американката в Инстаграм.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Lolo Jones (@lolojones)

Джоунс е ревностна християнка и е откровена по отношение на позицията си, че няма да прави секс преди брака. Лятната и зимната олимпийка каза през май 2022 г., че “сърцето ѝ е натежало“, тъй като е прекъснала връзките си с мъж, с когото е “говорила в продължение на осем месеца“, след като е получила твърде много смесени сигнали относно дългосрочните му намерения.