Авто Новини

Porsche добави още една модификация към гамата на 911

След като през изминалата седмица от Porcshe представиха новото GT3 Touring, германската марка продължава да разширява гамата на новото 911 и представи GTS вариации на купето, кабриолета и Targa версията.

Те са налични както във версия със задно предаване, така и със задвижване на четирите колела, като разполагат с 3.0-литров боксеров мотор с 480 конски сили и 569 нютон метра. Трансмисията е механична със 7 предавки или автоматична с двоен съединител и осем предавки.

Външно може да познаете GTS моделите по черните елементи, които са заменили хрома по купето. Също така можем да отличим черен спойлер в задната част, различен капак на двигателя, джанти с централна гайка и разбира се надписи GTS на различни места.

В интериора промените също са малки и включват Sport Chrono пакет който пристига серийно, спортен волан и спортни седалки с различни настройки. Обновена информационна система също е част от новостите при GTS модела. Окачването е преработено и понижено със 10 милиметра, а спирачките са взети директно от по-мощното 911 Turbo. По желание на клиента може да се поръча и пакет за олекотяване, който включва карбонови седалки, по-леки стъкла, по-лек акумулатор и премахване на задните седалки, които подобряват теглото с почти 25кг.