Авто Новини

Крадци успяха да свалят части за 20 хиляди евро от BMW само за няколко часа

Собственик на BMW 3 Series от поколението F30 се събуди с щети на стойност от 20 хиляди евро след като крадци успяха да вземат голяма част от елементите на колата му само за няколко часа. За инцидента споделят от германската полиция, които разкриват, че инцидента се е случил на 4 юни тази година в град Хилден. Към момента не са установени крадците, а полицията моли всеки който има информация или попадне на откраднатите части да сигнализира.

22-годишният собственик на колата споделя, че на 3 юни вечерта оставил колата си на паркинг и я заключил преди да се прибере към вкъщи. Когато се върнал на другата сутрин, колата била неразпознаваема, тъй като липсвали всички части от предницата, както и голяма част от интериора. Въпреки, че вероятно са имали възможността да откраднат целия автомобил, крадците са решили да вземат само частите, които им трябват, вероятно за препродажба.

Както може да се види от снимката, в предната част липсват фаровете, бронята, решетките и останалите елементи зад тях, включително радиаторите и други. В интериора пък липсва цялото табло, заедно с волана, централната конзола и пластмасите около скоростния лост.